Този проектокабинет окончателно демаскира българския политически елит. Това заяви  лидерът

...
Този проектокабинет окончателно демаскира българския политически елит. Това заяви  лидерът
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Проектокабинетът Габровски окончателно демаскира българския политически елит

Този проектокабинет дефинитивно демаскира българския политически хайлайф. Това заяви  водачът на “Възраждане " Костадин Костадинов. 

" Не разясня имената в проектокабинета. Ние постоянно сме коментирали единствено политиките. Кандидатът за министър-председател не е от голяма важност. Важни са политиките, които този проектокабинети желае да съблюдава. Ние не ги виждаме като национални ползи на България ", сподели Костадинов в ефира на NOVA. 

Той дефинира проектокабинета на проф. Габровски като “демонстрация " на ГЕРБ.

“Фактът, че в него липсват ярки лица от структурите на ГЕРБ е доказателство за това нещо ", счита Костадинов. 

Той отхвърли оферти от претендент министър-председателя експертен кабинет да е вероятен. “Няма по какъв начин да има експертен кабинет, който да е самостоятелен политически. Въпреки, че това се пробва да потвърди професор Габровски ", посочи водачът на “Възраждане ". 

“Решенията, които се взимат в това Народно събрание, и упоритостта Народното събрание да излъчи кабинет, който да продължава политиката на това Народно събрание, е доста по-лоша вероятност, в сравнение с новите избори ", разясни Костадинов, който прикани другите партии “да стигнат до прозрението, че би трябвало да следват ползите на своите гласоподаватели, а не ползите на хората, които ги стартират в политическия живот ". 

Той отхвърли да има късмет за сформиране на държавно управление с третия мандат. “Най-доброто решение са новите избори. По-добре ужасяващ завършек на този парламент, в сравнение с смут и безспир и по-късно да се опитваме да влачим някакво зомби-правителство ", акцентира Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР